Båt/kanot/kajak

Lappudden- Höga Kustens Friluftscenter

På Lappuddens Friluftscenter kan man hyra havskajaker och kanoter för längre eller kortare turer på egen hand i Vågsfjärden eller i havet. Även uthyrning av roddbåtar. Flytvästar, paddlar/åror ingår vid uthyrning. Möjlighet till transportservice av kajaker/kanoter till önskad plats. Lappudden erbjuder också bekväma och mysiga helpensionspaket med havskajakpaddling och vandring i världsarvet, 2-5 dagar. Vi skräddarsyr också friluftspaket om så önskas.

AGMA Forntid & Äventyr AB
För mer info och bilder se www.lappudden.se
Agne Säterberg & Maria Blomster, tel. 070-625 07 83 eller 070-286 43 05 
E-post  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


BönhamnKajak

Bönhamn Kajak anordnar turer med havskajak i Höga Kusten med utgångspunkt Bönhamn. Härifrån kan man göra kortare dagsturer till Högbondens fyr eller längre turer i de vackra fjärdarna och ut till öar som Ulvön, Mjältön och Storön. Företaget har även kajaker försäljning. Kortare introduktionskurser kan bokas.

Martin Göransson
Tel. 070-6353661
Hemsida:
www.bonhamnkajak.se

 


Båtturer i skärgården med ”High Coast Sea”

High Coast Sea är ett nybildat företag som från och med sommaren 2013 kommer att erbjuda båtturer för såväl privata grupper och företagsgrupper, daglig linjetrafik, fiske och upplevelseturer i Höga Kustens skärgård. Under sommaren anordnar High Coast Sea daglig passagerartrafik mellan Norrfällsviken och Ulvön med tre turer per dag. Fika/mat på de chartrade turerna går att förbeställa.
High Coast Sea:s två båtar är grundgående, smidiga och handikappanpassade, unika i sitt slag i norra Sverige. Detta innebär att även funktionshindrade med rullstol har möjlighet att på ett enkelt sätt uppleva skärgården. Båtarna rymmer vardera totalt 11 passagerare, med eller utan rullstol.

För tider och mer info, se vidare företagets hemsida www.highcoastsea.com Agne Säterberg 070-625 07 83 och Stefan Nilsson 070-621 93 00