Konferens

High Coast Manor

High Coast Manor, eller Salsåkers herrgård i folkmun, är belägen på en egen ö i Ullångersfjärden. I en avkopplande och kreativ miljö erbjuder man här konferenser för upp till 40 personer.
E:post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.Highcoastmanor.se
Tel: 0613-121 00


Högbonden

Även på vackra och fascinerande ön Högbonden kan man med fördel förlägga en konferens. Anläggningen är öppen vår-sommar-höst. Fyrvaktarbostadens vindsvåning är inredd till konferensrum med whiteboard, overhead och blädderblock. För den tid som inte tillbringas kring samtalsbordet finns en hel ö till förfogande med utmanande strapatser och vägar för stilla promenader. Dagen kan avslutas med varm samvaro i den vedeldade bastun eller en stunds insupande av havets dofter och brus.

Tel maj - oktober: 0613-230 05
073-0962391
E:post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.hogbondenfyr.se


Kusthallen

I Kusthallen kan du ha konferenser med allt från några få deltagare upp till stora sällskap. I Lilla Konferensrummet rymms allt från 1-20 deltagare. I detta rum finns: Whiteboardtavla Overheadapparat blädderblock & pennor även möjlighet till ett antal datorer med internetuppkoppling.

Stora matsalen/konferensrummet rymmer upp till 100 personer. Här finns dataprojektor, stor filmduk och möjlighet till uppkoppling mot dator.

Önskar man kaffe/te smörgås eller mat så kan vi ordna det, måste dcck förbeställas. Som aktivitet/bensträckare kan vi erbjuda bowling, gym, bastu eller test av golfsimulator.

Kusthallen
Tel 0613-202 40
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hemsida: www.kusthallen.se


Lappudden- Höga Kustens Friluftscenter

AGMA Forntid & Äventyr på Lappudden erbjuder med sin vackra, rustika och avkopplande miljö bra möjligheter till konferens. I Storstugan finns konferens- och samlingsrum på övervåningen. På nedervåningen finns matsal som rymmer ca 20. I konferensrummet finns tillgång till overhead, blädderblock, PC-projektor.

AGMA har olika konferenspaket att välja mellan, mer om detta finns att läsa på deras egen hemsida. Mat- och logimöjligheter samt ett stort utbud av kringaktiviteter.

AGMA Forntid & Äventyr AB

För mer info och bilder se www.lappudden.se
Agne Säterberg & Maria Blomster, tel. 070-625 07 83 eller 070-286 43 05 
E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


MANNAMINNE

Häggvik 109, 870 30 Nordingrå
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.mannaminne.se
tel. 0613-20290


 Norrfällsviken Fritid & Konferens

Norrfällsviken Fritid & Konferens välkomnar konferenser upp till 95 deltagare och utformar programmet efter ert önskemål. Här finns alternativen som passar er - från det lilla rummet med personlig prägel till det stora effektiva. Alla tillbehör såsom pc-kanon, storbilds-TV, trådlöst Internet.
Bra mat- och logimöjligheter finns. Man arrangerar även kringaktiviteter som notdragning, teambuilding, 5-kamp, bergsklättring, paintball m m. Till golfbanan är det 250 meter. Pool, bastu med relaxavdelning samt biljard och dart finns i huset.

Norrfällsviken Fritid & Konferens
Tel 0613-212 55, 070-541 17 75
E:post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida:
www.norrfallsviken.com